Pe principiul "Lauda-ma gura ca iti dau friptura!", manelistul Costi ne informeaza cu falsa modestie ca a cucerit piata muzicala din Balcani, fiind un adevarat star in Bulgaria, Croatia sau Turcia.

Este asaltat de catre vedetele locale care stau la coada pentru o piesa de la maestrul Costi Ionita. Si pentru ca i-au murit laudatorii, artistul-stomatolog se considera un adevarat zeu si in domeniul televiziunii, dupa ce „a facut ravagii” cu documentarul sau „Istoria manelelor”.

Dupa ce a lansat PartyTv (2007) si MyneleTv (2008), Costi Ionita pregateste lansarea celui de al treilea post muzical al sau - MusiKlub.

"Nu ma voi opri insa aici, cred ca fiecare nisa pe care o atingem necesita extensii in toate mediile de transport catre public. Posturile actuale pot fi receptionate atat pe cablu, satelit, dar avem si transmisie pe mobil si pe internet. Urmeaza si radio pentru a completa toata gama de canale de distributie", declara Costi Ionita.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.