Postul de radio Europa FM va lansa, in cadrul editiei de miercuri a "Desteptarii de la Europa FM", o noua rubrica saptamanala intitulata "Dictatorul saptamanii", unde vedetele sunt invitate sa isi exprime propria viziune despre cum ar trebui condusa tara.

"Tot ne place asa de mult sa ne dam cu parerea. Am zis ca ar fi bine sa facem asta in gura mare, poate, cine stie, are cineva o idee buna si se si aplica! Iar Dictatori vor fi numai persoane publice, nume cunoscute, care vor trebui sa fie cu atat mai responsabile cu cat le cunoaste lumea", a explicat Bogdan Miu, realizatorul emisiunii "Desteptarea de la Europa FM".

Bogdan Miu si Monica Anghel ii vor da ocazia unei persoane publice sa-si stabileasca propriul mod de a conduce tara timp de 10 minute. Astfel, fiecare invitat va raspunde la aceleasi 10 intrebari despre diferite teme legate de Romania si realitatile ei.

Primul "Dictator" invitat la Europa FM va fi Gabriel Cotabita, care va putea fi ascultat la "Desteptarea" de miercuri, dupa ora 8.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.