Celebrul cantaret de rock and roll, Little Richard, autorul hitului "Tutti Frutti", devenit celebru prin refrenul "A-wop-bom-aloo-mop-a-lop-bam-boom" va concerta la Sala Palatului din Bucuresti pe 9 noiembrie 2008, informeaza NewsIn.

Cu numele sau adevarat Richard Wayne Penniman, cantaretul american, nascut in 1932, este unul dintre primii reprezentanti ai curentului rock and roll. Elvis Presley l-a numit "cel mai mare artist".

"The True King Of Rock'n'Roll" a ajuns la 75 de ani si este principalul artist care a influentat trecerea de la rhythm & blues la rock and roll, la inceputul anilor '50. Little Richard a incantat generatii cu melodii caprecum "Tutti Frutti", "Lucille" sau "Long Tall Sally".

Richard Wayne Penniman este unul dintre pionierii curentului rock and roll. Ca orice american de culoare, a crescut cantand gospel si blues. "Tutti Frutti", primul sau hit, a fost inregistrat la inceputul anilor in 1955, iar refrenul "A-wop-bom-aloo-mop-a-lop-bam-boom" a ajuns cunoscut de toate generatiile din intreaga lume.

Intr-un top 100 realizat in 2007 de revista muzicala britanica "Mojo", melodia "Tutti Frutti" se regaseste printre primele zece melodii care au schimbat lumea. Este urmata de piesele: "I Want to Hold Your Hand" de la Beatles, "Heartbreak Hotel" a lui Elvis Preseley, "The Freewheelin' Bob Dylan" a lui Bob Dylan si "Autobahn" de la Kraftwerk.

Pretul biletelor pentru concert variaza in functie de categorie, de la 75 la 175 de lei. Doritorii pot fi achizitiona biletele prin intermediul site-ului www.ticketpoint.ro si in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din intreaga tara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.