Desi isi doreste sa inmulteasca familia Beckham, compusa in prezent din trei baieti: Brooklyn, in varsta de noua ani, Romeo, sase ani, si Cruz, de doar trei anisori, fosta componenta a trupei Spice Girls insista ca nu are timp pentru un alt copil, informeaza Female First.com

Cantareata si fotbalistul David Beckham nu neaga ca ar fi dispusi sa mai faca un copil, dar nu pentru moment. Si asta pentru ca Victoria este prea ocupata pentru a incerca sa ramana insarcinata.

"Ne dorim inca un copil, dar acest lucru nu va fi posibil in viitorul apropiat. Nici macar nu incerc sa raman insarcinata in prezent. Nu vreau un alt copil in urmatorii cativa ani pentru ca afacerile in moda, pentru care muncesc foarte mult, imi ocupa aproape tot timpul”, a declarat sotia fotbalistului.

Victoria, In varsta de 34 de ani, a mai marturisit ca atat ea, cat si David, in varsta de 33 de ani, incearca sa nu-si rasfete copiii, pentru a-i invata astfel sa aprecieze munca.

"Sunt momente cand amandoi ii refuzam pe cei mici, si nu obtin de la noi tot ce isi doresc, cand isi doresc. Este frumos atunci cand le faci pe plac, dar trebuie sa fim stricti pentru a nu deveni prea rasfatati”, a declarat aceasta pentru The Sun.

Cat despre sotul ei, fotbalistul David Beckham, Victoria spune ca nu ar putea fi mai fericita de atat, alaturi de el, dar si ca este indragostita de fotbalist, cum nu a fost in nici un moment de-a lungul relatiei lor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.