Seria petrecerilor in Club Twice abia a inceput. In aceasta seara, la ora 24, Alex va sustine un concert in Club Twice.

Alex canta de la 9 ani, tatal lui fiind cel care i-a daruit aceasta pasiune pentru muzica. A devenit celebru la 21 de ani si acum nimeni nu ii mai poate opri ascensiunea in lumea muzicala.

Alex si-a lansat primul album, Yamasha, in 2007, fiind produs de bunii lui prieteni Marius Moga si Smiley.

Trecand prin mai multe genuri muzicale Alex a colaborat cu Anda Adam, Connect-R, Matteo, C.I.A., Sisu & Puya, Mandinga, Anna Lesko...

Timp de 7 saptamani, Alex si-a dovedit si latura sentimentala, participand la emisiunea "Dansez pentru tine" unde partenera sa a castigat locul I.

Acesta este cel care, miercuri 24 septembrie, va fi alaturi de tine in Club Twice, pentru a face exact ceea ce iubeste mai mult - muzica.

Club Twice vine si cu multe alte surprize. Daca deja te-ai obisnuit cu noul look al clubului vei fi onorat sa fi primit la petrecere prin intrarea din curte, amenajata ca pentru decernarea premiilor muzicale.

Daca tot nu te-a surprins covorul rosu, lung de 30 de metrii, sigur vei aprecia spatiul U-T-Shirt amenajat la etaj unde se vor organiza numeroase concursuri interactive cu premii surpriza.

PS: Primii veniti primesc o bere din partea casei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.