Acest look este promovat intens dar mai ales haotic. Din pacate, nu se ofera (din varii motive) si modurile sanatoase si sigure prin care se poate ajunge la aceste dimensiuni. Mai mult de atat, publicul nu realizeaza anumite artificii realizate atat in privinta decorului, a luminilor, a unghiului din care este facuta o fotografie dar mai ales in privinta prelucrarii ulterioare a imaginii.

In acest conditii si cu aceasta presiune venita atat din partea media cat si din partea anturajului, de asemenea manipulat, multe adolescente cedeaza si dobandesc anumite tulburari de alimentatie, deosebit de daunatoare sanatatii. In final isi pun viata in pericol. Printre aceste adolescente se gasesc si vedete, care de multe ori sunt idoli ai tinerilor din ziua de azi. Acestea au reusit in final sa invinga anorexia si au decis sa-si spuna povestea publicului, pentru a trage un semnal de alarma:

  • Anahi

Acest copil-minune al Mexicului si-a inceput cariera la 2 ani. Frumoasa blonda din RBD s-a facut remarcata in jurul lumii atat datorita talentului sau actoricesc, cat si vocii sale si a melodiilor catchy. Actrita recunoaste ca s-a imbolnavit de anorexie la varsta de 15 ani cand bunica sa a decedat. Aceasta a fost deosebit de importanta pentru tanara vedeta, care o privea ca pe o mama. Intreaga poveste o gasiti aici.

  • Mary- Kate Olsen

Gemenele Ashley si Mary-Kate Olsen sunt rasfatatele Americii. Au cucerit de mici (incepandu-si cariera la varsta de 9 luni) intreaga lume cu look-ul angelic si cu talentul lor, creand un imperiu in valoare de 1 miliard $. America a cunoscut o adevarata isterie cand vine vorba de gemene, publicul dorind orice marfa ce are legatura cu ele. Intreaga poveste o gasiti aici.
  • Brandy
Populara actrita din "Moesha" si apreciata cantareata R&B, castigatoarea unui premiu Grammy in 1998 pentru duetul cu Monica in piesa "The Boy is Mine" s-a confruntat si ea cu tulburarile de alimentatie.
Adolescenta fiind, in timp ce filma sitcomul "Moesha" a fost chiar internata pentru 3 zile din cauza dezhidratarii si a epuizarii. S-a zvonit intr-o perioada ca ar fi facut un abuz de pastile de slabit. Intreaga poveste o gasiti aici.