Cine nu s-a comparat niciodata cu Carrie? Care dintre noi nu a incercat cel putin o data sa gaseasca elemente comune cu fascinanta Carrie? Pentru fanele prea mici pentru a se identifica cu personajul principal din "Sex and the City" avem o veste mare: Carrie se intoarce...si nu oricum, ci in uniforma de liceeana.

Daaaa......Nu e doar un zvon, cei de la Harper Collins'Balzer &Bay au declarat pentru Us Magazine, ca autoarea "Sex and the City", Candance Bushell, vine cu o noua poveste despre Carrie, numai ca de data aceasta nu va mai fi aceeasi Carrie care isi imparte timpul intre laptop, pantofi, prietene si barbati, ci Carrie in adolescenta.

“Intotdeauna am fost interesata sa exploatez personajul Carrie in aolescenta”, a declarat Bushell. “In liceu Carrie nu facea parte din turma, ea o conducea”, a adaugat aceasta.

Pana sa aflam ce facea Carrie la liceu mai avem insa de asteptat, caci lansarea noului volum este programata pentru 2010 .


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.