Tanara solista Anne’s a declarat recent ca ea ar fi folosit prima o parte a coregrafiei cu care Andreea Banica evolueaza in prezent pe scena. Ea le mai acuza de plagiat si pe cele doua fete de la Laguna. Anne Constantin, pe numele ei din buletin, si lansata in muzica drept Anne’s, a afirmat in cadrul emisiunii Tonomantul dP2 ca un anumit dans folosit de Andreea Banica a facut initial parte din coregrafia sa.

Este vorba de celebrele miscari de bazin ale fostei colege de trupa a Cristinei Rus combinate cu extensii orizontale repetate ale bratelor de la bust spre exterior. Anne’s spune ca obisnuia astfel sa danseze in concerte si in videoclipuri in urma cu un an, iar Andreea a inceput sa o imite de cand a pornit in noua formula a trupei Blondy, adica de vreo trei luni incoace. Anne se considera inovatoare si la ideea folosirii patului in clipul sau "Mi-e cald" realizat anul trecut, idee care a fost preluata si de trupa Laguna.

Nicoleta Luciu si Anca Florea au filmat videoclipul intinzandu-se si cantand intr-un pat rosu imens. Anca si Nicoleta sustin la randul lor ca ideea le-a venit de la pelicula Moulin Rouge, nicidecum de la Anne’s. Fetele spun ca au vazut clipul ei acum doua saptamani, in timp ce al lor se difuzeaza de foarte multa vreme. "Ideea patului apare in clipurile multora, sa se faca o diferenta clara. Trupa Laguna este mai bine perceputa. Fetele de la Bordo, Nicki, mai multi au folosit aceasta idee, deloc originala, si nu are sens sa discutam mai mult. Sper ca cea care acuza sa ia mai in serios aceste lucruri", ne-a declarat Anca Florea.

A COPIAT-O PE BEYONCE

Andreea Banica a fost foarte surprinsa de cele afirmate de Anne’s in emisiunea lui Maruta si ne-a declarat: "Nu m-am inspirat din miscarile de dans ale Annei pentru ca nici nu am prea urmarit-o evoluand pe scena. Miscarile mele de dans sunt studiate de propriul coregraf, Mitrut, pe care il cunosc de la Eforie, locul meu natal. Dupa ce m-am despartit de Cristina Rus, i-a dat acestuia un DVD cu concertul lui Beyonce Knolles de pe Wembley Stadium. Imi place Beyonce la nebunie si i-am spus lui Mitrut: Studiaza acest DVD si invata-ma sa dansez ca ea. Asa sunt eu si asa vreau sa arat pe scena. De la Beyonce am preluat, cel mult, acea miscare de dans de care pomeneste Anne’s."


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.