Show-ul american, Total Request Live, produs si de MTV Romania, a fost anulat dupa 10 ani de emisie. Zvonuri cu privire la acest lucru circulau inca din luna februarie, insa de data asta programul fost inchis in mod oficial, anunta JustJared.com

Producatorul executiv al TRL, Dave Sirulnick, a declarat ca emisiunea de muzica, transmisa Live in Times Square, unde se strangeau sute de adolescenti si fani ai invitatilor, va oferi spectatorilor si telespectatorilor o ultima editie speciala, in noiembrie. Acesta a adaugat ca show-ul ar putea reveni, dar momentan, are nevoie de o pauza.

Gazduit in cea mai mare parte de Carson Daly, programul in care se organizau topuri de videoclipuri muzicale a emis de-a lungul timpului, in premiera, cele mai cunoscute single-uri, si a contribuit la lansarea carierelor lui Britney Spears, Christina Aguilera, ‘NSync dar si a altor artisti.

Reactia fanilor emisiunii nu au intarziat sa apara, iritati de faptul ca nu vor mai avea ocazia sa-si vada idolii live, acestia se intreaba unde isi vor mai lansa artistii creatiile


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.