Monica Barladeanu se pregateste intens pentru a participa la Festivalul de film de la Cannes unde concureaza cu pelicula "Moartea domnului Lazarescu".Dupa ce euforia vestii ca filmul lui Cristi Puiu este nominalizat la Cannes a trecut, Monica a inceput sa isi faca griji privind vestimentatia in care va aparea pe covorul rosu.Monica s-a confesat revistei Story: "Acum ceva vreme, vorbeam cu Razvan Ciobanu ca, daca va veni ziua in care voi merge la Oscaruri, el imi va face rochia!"Acum ca a aflat ca, mai inainte, va trece pe la Cannes, designerul s-a oferit sa ii trimita in America cateva rochii din care sa-si aleaga.

"Probabil ca voi purta una lunga, bej-auriu", spune Monica. Pentru a se simti total "acoperita" pe covorul rosu, Monica va avea si o varianta de rochie, mai putin formala, de lungime medie. Accesoriile pe care le va purta au fost prilej pentru o sesiune prelungita de shopping, care a avut drept urmare achizitionarea altor tinute de rezerva! La finalul cumparaturilor s-a ales cu doua perechi de sandale, unele aurii si altele albe, doua rochite, accesorii, cercei, bratari, un colier.

Citeste si:

LA BRAT CU IUBITUL

Pregatirile fiind facute, Monicai nu ii ramane decat sa astepte cu emotie Festivalul: "Premiera filmului e pe 17 mai, dar noi vom fi acolo cu cateva zile inainte, probabil.Vom sta la Hotel Martinez, unde abia astept sa vizitez spa-ul! Acolo vom fi cazati cu totii: Cristi Puiu, sotia lui - Anca -, Alex Munteanu, Luminita Gheorghiu si Bobbi (Paunescu, iubitul sau - n.r.).