Multe celebritati au acceptat sa renunte la haine pentru a realiza faimoasele print-uri PETA. Organizatia care lupta pentru drepturile animalelor a apelat adesea la imaginea vedetelor de la Hollywood in incercarea de a spori interesul oamenilor din lumea intreaga pentru protejarea animalelor, fie ca a incurajat lumea modei sa renunte la crearea hainelor si accesoriilor din piele sau blana, fie ca a propus adoptarea unui regim alimentar vegetarian.

Iata cateva dintre campaniile PETA realizate in colaborare cu nume celebre din showbiz:

  • Jenna Jameson

Regina porno pozeaza din nou pentru "animale"... si nu se afla la primul ei pictorial pentru PETA. A mai realizat un print in care ii indemna pe cei mai perversi dintre noi sa renunte la fetisuri din piele si se excite la imitatii. Pentru foto click aici.

  • Eva Mendes

Nu s-ar supara nimeni daca Eva chiar ar umbla complet dezbracata pe strada. Cine nu ar crede-o ca abia a picat din Eden? Pentru foto click aici.

  • Pamela Anderson

Deci asa a ajuns Pam sa aiba talie de viespe, nu pentru ca si-a scos vreo doua coaste si celulita de pe abdomen...Pentru foto click aici.

Pentru a vizualiza si alte astfel de campanii cu celebritati click aici.


Despre autor:

Yuppy

Citeste articolul integral in Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.