Lovitura de teatru in cazul orgiei sexuale dezvaluite ieri, in exclusivitate, de CANCAN. Una dintre damele de companie care a participat la dezmatul organizat de oficialul FRF, Florin Prunea, si de fostul patron al lui FC National, Costi Iacov, s-a hotarat sa vorbeasca!

Discutia cu tanara respectiva a fost inregistrata, marturiile acesteia fiind de-a dreptul socante. Ea ne-a cerut sa-i protejam identitatea (drept pe care i-l vom respecta) si a dezvaluit pentru CANCAN ca, la orgia consumata intr-un apartament de lux, nu au fost patru dame de consumatie, ci, uluitor, sapte din care doua actrite celebre de filme XXX. Mai mult, printre acele tinere s-a aflat si fosta iubita a unui cunoscut fotbalist.

Potrivit martorei participante la "show", Florin Prunea si Costi Iacov au mai fost insotiti de doi barbati. Unul dintre acestia a dormit, insa, mai tot timpul! Asa cum ne-a declarat tanara, orgia a durat aproape trei ore.

"Am fost sapte fete acolo in total. In timp ce intram noi patru, au iesit de la ei din apartament alte doua fete. Era jale inauntru. Pe masa si pe jos erau numai sticle goale. Numai de whisky erau patru. In living era Prunea, cu alti doi barbati, iar un alt individ dormea intr-unul dintre dormitoare. Erau atat de beti, incat nu le mergeau "jucariile"! Am mers la frigider sa iau un energizant. Frigiderul era plin cu sticle de bautura, ceea ce ma face sa cred ca nu era prima data cand apartamentul era folosit pentru astfel de distractii", sustine sursa noastra.

Au refuzat initial sa plateasca fetele

Mai mult, suparat ca n-a fost in stare sa intretina raport sexual cu niciuna din cele patru "trufandale", Prunea a refuzat sa le plateasca la urma. Totusi, dupa mai multe parlamentari, barbatul care pana atunci dormise a platit asa cum promisese initial.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.