Josh Hartnett este ultimul star prins intr-un scandal sexual, dupa ce a fost filmat cu "o amica" intr-o biblioteca a unei camere de hotel din Londra. Acum o companie de filme pentru adulti ofera 500.000 de dolari pentru respectiva caseta.
In urma cu cateva zile, Josh Hartnett a fost eroul unei intamplari care a facut deliciul tabloidelor. Aflat intr-un hotel din Londra, actorul s-a retras intr-o minibiblioteca impreuna cu o prietena inca neidentificata, potrivit EntertainementWise.

Actorului in varsta de 30 de ani si partenerei sale nu le-a pasat initial ca sunt intr-un hotel si ca staff-ul i-ar putea surprinde din moment in moment. Cand au observat insa ca sunt urmariti, au incercat sa se ascunda inchizand toate usile si tragand perdelele.

Cu toate acestea au fost prinsi asupra faptului, declara oficialii hotelului pentru Mirror: "Din nefericire hotelul este dotat cu camere de supraveghere amplasate peste tot, inclusiv in biblioteca, pentru o mai mare siguranta". "Asta inseamna ca a fost inregistrata fiecare replica, fiecare zgomot, fiecare tusit, orice, iar lucratorii hotelului i-au vazut toate miscarile lui Josh", mai declara acesta.

"Nimeni nu stia exact in ce parte sa se uite, eram oarecum jenati", a declarat un martor prezent in camera de monitorizare, iar lui Josh chiar nu parea sa-i pese ca totusi ar putea sa intre cineva. "Toata lumea astepta ca ei sa termine".

Dupa incident, lui Josh si partenerei sale li s-a cerut sa paraseasca hotelul. Iar acestia s-au conformat fara nicio obiectie, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Actorul nu este prima celebritate care a fost prins in ipostaze sexi in spatele usilor inchise fara voia sa.
Elizabeth Jagger si Calum Best beti au fost surprinsi in timpul unor ipostaze fierbinti intr-un club din Soho, in timp ce Dannii Minogue a fost inregistrata de catre CCTV, in timpul unei dezlantuiri cu partenerul sau tot in spatiul public.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.