Penelope Cruz va juca din nou intr-un film copt de mintea regizorului Pedro Almodovar. Dupa colaborarea celor doi din "Volver", pentru care actrita a fost nominalizata la Oscar, acum ei vor incerca sa recreeze magia, cu "Los Abrazos Rotos".
"Los abrazos rotos" (Imbratisarile rupte) va fi produs de fratele lui Pedro Almodovar, Agustin, iar cei de la Sony Pictures Classics au anuntat ca vor colabora cu regizorul spaniol pentru a zecea oara, cu ocazia acestui film. SPC este o ramura a studiourilor Sony, dedicata filmelor de nisa.

De pe platourile din Madrid si Insulele Canare, Pedro alcatuieste o cronica updatata regulat a evolutiei filmarilor pentru "Abrazos", pe care o posteaza pe blog-ul sau. De aici aflam despre ce va fi vorba in ceea ce regizorul numeste "povestea care seamana cu un roman mai mult decat toate celelalte pe care le-am scris inainte" - caci, intr-adevar, Almodovar semneaza si scenariul noului sau film, o poveste de dragoste implicand patru persoane si multe genuri cinematografice, inclusiv thriller-ul.


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.