Am asteptat cu sufletul la gura, timp de aproape trei luni, ca organizatorii Cerbului de Aur sa se indure de marele public si sa anunte artistii internationali care vor canta in recital pe scena brasoveana
Am trecut de la agonie la extaz, incercand sa spargem “omerta” din jurul acestor nume, dar ne-a fost imposibil. Si printr-o logica fireasca, ne-am asteptat la o Madonna, la un Robbie Williams, ne-am asteptat la un invitat care sa ne taie rasuflarea si sa ne mangaie pe crestet, impacandu-ne ca l-am asteptat cu dor si jale atatea luni. N-a fost sa fie… Intr-un final dramatic, TVR-istii s-au indurat de noi si ne-au curmat suferinta. Ne-au dat numele invitatilor din recital, iar dupa ce ne-am revenit din soc am ajuns la o singura concluzie: puteam sa luam bani, nu sa dam… Los Vivancos, Natalia Rodriguez, Ruslana si Simply Red. Acum 12 ani, cu exceptia lui Simply Red, care ar fi cantat in deschiderea unui alt mare artist dintr-o seara oarecare, nici unul dintre cei de mai sus nu ar fi urcat pe scena Cerbului, decat daca plateau ei o taxa de participare.

Asadar, la Brasov vom vedea un grup de dansatori de flamenco, despre care nu credem ca a auzit nici macar Mihai Petre, cel mai titrat dansator al romanilor, o spanioloaica cu nume de actrita de telenovela si pretentii de mare vedeta si o castigatoare a Eurovisionului de acum patru ani, de care deja ne-am plictisit pentru ca am mai vazut-o in Romania de vreo trei ori pana acum. Si Cerbul se incheie apoteotic cu Simply Red, care vor mai avea o ultima zvacnire inainte de a se desparti definitiv. Ideea e ca am ales pana am cules, desi banii pentru aceste recitaluri se puteau cheltui mult mai bine.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.