Vedetele de la Hollywood nu ar renunta pentru nimic in lume la fumat, in ciuda faptului ca viciul le strica imaginea
Patrick Swayze a reusit sa socheze intreaga lume dupa ce a fost surprins de paparazzi cu o tigara in gura, el fiind diagnosticat de medici cu cancer la pancreas. In ciuda avertismentelor, actorul a tinut sa sublinieze ca nu va renunta niciodata la viciu, informeaza Daily Mail.
Daca la Jack Nicholson fumatul este “un obicei al tineretii, prelungit pana la maturitate”, dupa cum ii place sa declare actorului, in cazul lui Britney Spears este mai mult un moft. Cu toate astea, cantareata a fost prinsa de fotografi cu tigara in gura chiar si in timpul sarcinii cu Jayden.
Lindsay Lohan a recunoscut recent ca s-a apucat de fumat inca din timpul liceului, cand “se mai prostea” impreuna cu prietenele, la chefuri. Johnny Depp este un fumator cu adevarat inrait. Rebelul, ajuns acum la varsta de 40 de ani, nu mai poate renunta la viciul care l-a consacrat. El a avut probleme de cateva ori pe platoul de filmare cand cerea pauze dese pentru cate o tigara.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.