Vama Veche va filma in acest weekend primul videoclip romanesc de tip "happening video". Cu alte cuvinte, clipul, primul scos de Vama Veche dupa o pauza de doi ani, nu va avea o regie sau un scenariu, ci va fi un fel de reality-show. Conceptul videoclipului este o petrecere pe plaja, cu trupa si admiratorii ei. "N-avem nici scenariu, nici poveste. Ii avem doar pe cei care vor veni cu noi", a spus solistul Tudor Chirila. Deocamdata, piesa nu are un nume, insa membrii formatiei spun ca au de ales intre patru variante. Ei sint gata sa ia in considerare si titlurile sugerate de fani.

Filmarile incep simbata dimineata, in Piata Constitutiei, continua in Gara de Nord, apoi pe plaja din Vama Veche, urmind ca duminica, la prinz, clipul sa fie gata. Din Piata Constitutiei vor pleca spre statiune trupa, echipa de productie si o parte din fani. Al doilea grup pleaca din Gara de Nord, cu rapidul pina la Constanta, apoi cu personalul pina la Mangalia. Odata ajunsi la destinatie, formatia si fanii se vor instala pe plaja din Vama Veche si se vor comporta ca orice turist obisnuit al statiunii: vor monta corturile, vor bea citeva beri, vor face un foc de tabara, se vor distra. Toate acestea vor fi filmate cu mai multe camere (fanii formatiei au fost incurajati sa-si aduca si ei aparatele de filmat), iar rezultatul final va fi o compilare a imaginilor.

Piesa va fi inclusa pe un nou album, despre care membrii formatiei nu stiu cind va aparea. Au spus doar ca va fi foarte diferit de ceea ce a scos Vama Veche pina acum. Tudor Chirila a infirmat zvonurile conform carora trupa se destrama si a precizat ca pauza muzicala a durat doi ani din cauza faptului ca sint lenesi. "Dintr-o piesa ca "Nu ne mai trageti pe dreapta" se poate trai trei-patru ani", a glumit solistul. Un alt plan al formatiei este sa reia in toamna musicalul "Am sa ma-ntorc barbat" si sa sustina zece reprezentatii la Teatrul National.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.