Tiberiu Blan a trecut în ultimii ani prin perioade grele din cauza accidentrilor, care l-au inut departe de fotbalul de mare performan. Pe vremea când juca la Sportul Studenesc intrase în vederile selecionerului Victor Piurc, dar a suferit o smulgere de ligamente la genunchiul drept i totul s-a schimbat.

Dup operaia suferit la Bologna a stat pe bar pân la finalul campionatului 2005-2006, iar în sezonul 2007-2008 a fost împrumutat la Poli Timioara. Din acest campionat joac la Unirea Urziceni i se pare c norocul su s-a schimbat. Etapa trecut a reuit o partid foarte bun în deplasarea de la Târgu Jiu i unde a i marcat un gol, echipa sa câtigând cu 5-1.

Surse din anturajul juctorului ne-au dezvluit c în spatele revevenirii sale st noua iubit a acestuia, Nicoleta Macarencu, “Miss Bikini 2007”. Cei doi sunt împreun de câteva luni i totul se pare c merge foarte bine pentru amândoi, Nicoleta reuind mai multe contracte importante, printre care i un pictorial în “Playboy”. Cu toate c anul trecut fumoasa blond c nu s-ar combina niciodat cu un fotbalist, pentru c acetia “nu au niciun pic de cultur general i nu vd ce ai putea discuta cu un astefel de personaj”, se pare c Tiberiu a luat testul.