Tiberiu Bălan a trecut în ultimii ani prin perioade grele din cauza accidentărilor, care l-au ținut departe de fotbalul de mare performanță. Pe vremea când juca la Sportul Studențesc intrase în vederile selecționerului Victor Pițurcă, dar a suferit o smulgere de ligamente la genunchiul drept și totul s-a schimbat.

După operația suferită la Bologna a stat pe bară până la finalul campionatului 2005-2006, iar în sezonul 2007-2008 a fost împrumutat la Poli Timișoara. Din acest campionat joacă la Unirea Urziceni și se pare că norocul său s-a schimbat. Etapa trecută a reușit o partidă foarte bună în deplasarea de la Târgu Jiu și unde a și marcat un gol, echipa sa câștigând cu 5-1.

Surse din anturajul jucătorului ne-au dezvăluit că în spatele revevenirii sale stă noua iubită a acestuia, Nicoleta Macarencu, “Miss Bikini 2007”. Cei doi sunt împreună de câteva luni și totul se pare că merge foarte bine pentru amândoi, Nicoleta reușind mai multe contracte importante, printre care și un pictorial în “Playboy”. Cu toate că anul trecut fumoasa blondă că nu s-ar combina niciodată cu un fotbalist, pentru că aceștia “nu au niciun pic de cultură generală și nu văd ce ai putea discuta cu un astefel de personaj”, se pare că Tiberiu a luat testul.