Resedinta din localitatea americana Malibu a actorului Pierce Brosnan a fost grav avariata intr-un incendiu, care a izbucnit in noaptea de miercuri spre joi, informeaza variety.com.

Flacarile au cuprins mai intai garajul actorului, dar apoi s-au extins la intreaga resedinta. Incendiul a fost stins in cele din urma de pompierii locali. Potrivit presei americane, nimeni nu a fost ranit in acest incident.

Postul de televiziune KABC din Los Angeles a anuntat stirea in jurul orei locale 23.00 si a realizat o inregistrare video care il prezinta pe actorul Pierce Brosnan stand intr-un automobil care era parcat in fata resedintei sale, scrie MEDIAFAX.

Pierce Brosnan, in varsta de 61 de ani, a jucat in patru filme rolul spionului britanic James Bond, inainte de a fi inlocuit de Daniel Craig. Actorul de origine irlandeza s-a remarcat in ultimii ani in productii apartinand unor genuri diverse, precum filmul de actiune "Cascada Seraphim", musicalul "Mamma Mia" si thrillerul politic "Marioneta/ The Ghost Writer", regizat de Roman Polanski.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.