Studiourile Warner Brothers Interactive Entertainment au lansat "Middle Earth: Shadow of Mordor", un nou joc video dedicat fanilor trilogiilor cinematografice "Stapanul inelelor" si "Hobbitul".

Acest joc video, care face referire la universul fantastic creat de J.R.R. Tolkien in cartile sale, a fost lansat marti in Statele Unite si Canada. Jocul este disponibil pentru consolele PlayStation 4 si Xbox One, dar si pentru computerele care functioneaza cu sisteme de operare Windows. Prin intermediul acestui joc de actiuni si aventuri, utilizatorii vor intra in pielea personajului Talion, un luptator asasinat recent, dar care revine la viata gratie puterilor speciale ale unui elf. El incearca sa se razbune luptand contra fortelor malefice din Mordor si ale liderului acestuia, necrutatorul vrajitor Sauron.

Programatorii de la compania Monolith Productions au conceput pentru acest joc un "sistem de nemesis" care genereaza inamici unici pentru fiecare jucator, insa ei pot fi "corupti" pentru a deveni aliati. "Scopul companiei Monolith, prin acest sistem de nemesis, a constat in a crea un joc unic pentru fiecare jucator, pentru ca fiecare dintre ei sa aiba parte de o experienta a Pamantului de Mijloc foarte personala", a declarat Martin Tremblay, directorul companiei Warner Brothers Interactive Entertainment.

Jocul este comercializat in Statele Unite cu 60 de dolari pentru consolele de joc, dar include si o versiune "de sezon" cu continuturi suplimentare, inclusiv misiuni noi, care a fost pus in vanzare cu pretul de 25 de dolari. Peter Jackson, un fan mai vechi al lui J.R.R. Tolkien, a facut istorie cu trilogia "Stapanul Inelelor", devenind primul regizor care a realizat trei filme importante simultan. Anterior a primit critici favorabile pentru lungmetrajul "Heavenly Creatures" (1994), care a obtinut Leul de Argint la Festival Filmului de la Venetia si o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun scenariu.

Filmele din trilogia "Hobbitul" spun o poveste care se petrece in Pamantul de Mijloc, cu 60 de ani inainte de actiunea din "Stapanul Inelelor", pe care regizorul Peter Jackson si echipa sa de productie au adus-o pe marile ecrane in trilogia-blockbuster ce a culminat cu "Stapanul Inelelor: Intoarcerea Regelui", premiat cu trei Oscaruri - pentru cel mai bun lungmetraj, cea mai buna regie si cel mai bun scenariu adaptat.

Citeste si:
Top 10 cele mai PIRATATE filme ale tuturor timpurilor
Top 10 cele mai PIRATATE...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.