Starul american Colin Farrel a primit rolul principal din sezonul al doilea din serialul "Detectivii din Louisiana/ True Detective", care este produs de HBO.

Actorul american Colin Farrell va juca un rol principal in cel de-al doilea sezon al serialului "Detectivii din Louisiana/ True Detective", care este produs si difuzat de televiziunea HBO, potrivit contactmusic.com, citat de MEDIAFAX.

Colin Farrell, in varsta de 38 de ani, a confirmat ca va fi unul dintre protagonistii acestui serial cu mare succes la public, dar si apreciat de critici, intr-un interviu acordat ziarului irlandez The Sunday World. Distribuirea actorului Colin Farrell in noul sezon al "True Detective" nu a fost confirmata deocamdata si de producari. "O sa apar in sezonul al doilea (al serialului, n.r.). Sunt foarte nerabdator. Stiu ca este vorba despre opt episoade si filmarile vor dura patru-cinci luni. Stiu foarte putine (despre serial, n.r.), dar vom filma in preajma orasului Los Angeles, ceea ce este foarte bine, pentru ca voi putea sta acasa cu copiii", a spus Colin Farrell.

Numele lui Colin Farrell a fost vehiculat pentru distributia noului sezon inca din luna iulie, alaturi de actori ca Taylor Kitsch, Vince Vaughn, Elisabeth Moss si Rachel McAdams. Ziarul The Sunday World precizeaza insa ca restul distributiei nu este inca stabilit. Colin Farrell a jucat, in ultimii ani, in filme ca "Sapte psihopati si un caine", "Total Recall. Memorie Programata", "Raport special" si "Poveste de iarna" si nu a mai avut un rol intr-un serial de la aparitiile in productia BBC "Ballykissangel" din 1998-1999 si "Stagiarii" din 2005. Primul sezon al serialului "Detectivii din Louisiana/ True Detective" i-a avut ca protagonisti pe Matthew McConaughey si Woody Harrelson, in rolurile a doi detectivi care, pe o perioada de 17 ani, incearca sa descopere cine este autorul unei serii de crime din statul american Louisiana.

Citeste si:
Actorul atacat cu cutitul intr-o sala de cinema din Timisoara: Urla...
Actorul atacat cu cutitul...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.