Actrita spaniola de origine romana Elsa Pataky, care este casatorita cu actorul australian Chris Hemsworth, a devenit din nou mama, dupa ce a nascut gemeni.

Elsa Pataky a nascut doi baietei, la o clinica la Los Angeles, a confirmat purtatorul de cuvant al cuplului, vineri, pentru People. Chris Hemsworth si Elsa Pataky mai au o fetita, India Rose, in varsta de un an si zece luni.

Elsa Pataky si Chris Hemsworth si-au facut publica relatia in septembrie 2010 si s-au casatorit pe 28 decembrie 2010, in Indonezia, transmite MEDIAFAX.

Elsa Pataky este o promitatoare actrita spaniola, nascuta la Madrid. Tatal ei este un biochimist spaniol, José Francisco Lafuente, iar mama ei, Cristina Pataky Medianu, de profesie editor, este de origine romano-maghiara. Pataky a urmat cursurile facultatii de jurnalism la Universidad de San Pablo CEU. In timpul facultatii, ea a urmat si cursuri de actorie.

Dupa o serie de roluri in seriale TV, Pataky a aparut in peste zece filme spaniole, iar in 2004 a jucat in "Iznogoud, marele vizir/ Iznogoud", care a avut un mare succes de public. A mai jucat in filmul "Avionul cu serpi/ Snakes on a Plane" (2006), de David Ellis, alaturi de Samuel L. Jackson, dar si in "Ninette", de José Luis Garci, in seria TV mexicana "Mujeres Asesinas", "Give 'Em Hell, Malone" si "Cod galben de crima/ Giallo", de Dario Argento. Actrita a putut fi vazuta si in partea a cincea a francizei "Fast and Furious".

Chris Hemsworth a devenit celebru cu rolul Kim Hyde din serialul australian "Home and Away". Hemsworth a jucat rolul zeului Thor in filmul omonim ce a fost lansat in 2011, dar si in "The Avengers", filmul cu cel mai bun debut din istoria box office-ului nord-american. A mai jucat in filme precum "Star Trek" (2009), "Cash" (2010), "Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator/ Snow White and the Huntsman" (2012) si in lungmetrajul SF "Thor: Intunericul/ Thor: The Dark World".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.