Aproximativ 20.000 de persoane au asistat, luni seara, la concertul cunoscutului cantaret spaniol Julio Iglesias, cu intrare libera, in Piata Victoriei, din Targu Mures, artisul primind, din partea municipalitatii, "Medalia de Aur a Artelor Transilvane", realizata din aur placat cu diamante.

Mii de mureseni s-au adunat in Piata Victoriei din Targu Mures, luni seara, incepand cu ora 17.00, cand a fost permisa intrarea publicului, cu doua ore inaintea inceperii spectacolului sustinut de cunoscutul cantaret spaniol Julio Iglesias, primul cu intrare libera din Romania al acestuia, transmite MEDIAFAX.

La ora inceperii concertului, in Piata Victoriei se adunasera in jur de 10.000 de oameni, iar la finalul evenimentului numarul spectatorilor a ajuns, potrivit sefului Jandarmerii muresene, colonelul Dumitru Pavel, la circa 20.000.

Spectatorii au umplut piata, dar si balcoanele din centrul Targu Muresului, cantand si dansand alaturi de indragitul cantaret, de grupul vocal al acestuia si de dansatorii din echipa lui, timp de o ora si jumatate, piese precum "La Carretera", "Si Tu Te Vas", dar si "Careless Whispear" si "Can’t Help Falling in Love".

In deschiderea spectacolului, artistul a primit din partea consilierului Claudiu Maior, in numele municipalitatii, "Medalia de Aur a Artelor Transilvane" - realizata din aur placat cu diamante. Pana acum, cu "Medalia de aur a Artelor Transilvane" au mai fost recompensati artistii Richard Clayderman, Gheorghe Zamfir, fostul solist al trupei Smokie, Chris Norman, si Radu Beligan, care au sustinut, de asemenea, spectacole in Targu Mures, in anii precedenti.

Concertul sustinut de Julio Iglesias la Targu Mures, primul concert cu intrare libera din Romania al cantaretului, a fost inclus in cadrul Festivalului Vinului (26-28 octombrie), in cadrul caruia au mai evoluat Cargo, Voltaj si Connect-R.

Potrivit reprezentantilor municipalitatii, specacolul a fost sustinut financiar de zeci de sponsori, intre care operatorul aerian Wizz Air si combinatul producator de ingrasaminte chimice Azomures din Targu Mures.

Citeste si:
Schimbare în sistemul de sănătate: Servicii medicale gratuite...
Schimbare în sistemul de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.