Business 28 Mai 2017 10:36 de Clara Vacaru
Politia britanica a publicat imagini surprinse de camerele de supraveghere cu atacatorul sinucigas Salman Abedi, care in noaptea de luni spre marti s-a aruncat in aer la Manchester Arena, provocand moartea a 22 de persoane, relateaza BBC News.

Nu este clar unde si cand au fost surprinse imaginile nou publicate.

Politia a lansat un apel ca oricine are informatii despre ce a facut Abedi dupa 18 mai, cand s-a intors in Marea Britanie, sa o contacteze.

Potrivit anchetatorilor, apartamentul lui Salman Abedi din centrul orasului a fost unul dintre ultimele locuri in care ar fi mers tanarul – si unde este posibil sa fi finalizat bomba – inainte de a merge la concert.

Paisprezece adrese si locuri au fost perchezitionate de politie, iar 11 persoane sunt retinute in continuare in legatura cu atacul. Aproximativ 1.000 de oameni lucreaza la investigatie.

Fortele de ordine au stabilit identitatea lui Abedi la doua ore dupa atentat.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.