Pe 25 și 26 octombrie 2023, retail.ro și Wall-Street.ro au organizat retailArena, eveniment cu istorie, ajuns la cea de-a unsprezecea ediție. În cele două zile ale conferinței s-au succedat speakeri de renume, naționali și internaționali, expozanți, prezentări și paneluri de discuție care au condus la cifrele exemplificate mai jos.

Așa cum menționam mai sus și așa cum ne-am obișnuit, ediția de anul acesta a inclus 42 de speakeri, cunoscuți la nivelul întregii țări. La cea dea-a unsprezecea ediție a retailArena au urcat pe scenă specialiști din retail, FMCG, dar și logistică și curierat.

Cele trei fireside chat-uri cu antreprenori și manageri din România, alături de cele șapte paneluri de discuție, dar și zona EXPO, bogată în standuri, au atras o audiență de peste 550 de participanți în sală.

De asemenea, în urma conferinței, au rezultat aproximativ 30 de articole scrise, dintre care amintim:

Prezența la eveniment nu a fost bogată numai în offline, în online, conferința înregistrând cifre record. Peste 35.000 de vizualizări în timp real și un număr record de peste 5.000 de schimburi de cărți de vizită au avut loc în platforma ICEvents.

Mulțumim tuturor participanților la cea de-a unsprezecea ediție a retailArena și îi rugăm să urmărească platforma ICEvents pentru a afla data evenimentului din 2024, ce urmează să fie anunțată.

De asemenea, puteți urmări cele mai noi informații din industriile retail & FCMG pe paginile de Facebook, respectiv LinkedIN ale retail.ro și Wall-Street.ro.

retailArena a fost un eveniment organizat de retail.ro și wall-street.ro, având ca Online Commerce Partner pe FAN Courier, la categoria Gold Partners pe Mastercard, P3 Logistic Parks, WDP, eMAG, Penny, Lidl, dar și pe Altex, Offerista Group, httpool, Sameday, nhood, tbi bank, Mokka, Invest HK, Innnobyte, VIVO Mall, Hervis, Environ, IULIUS, Vodafone, Cometex și Payten ca Silver Partners, sponsori fiind Mavericks, ROPECO, e-Mobility Rentals, Tappy.ro, Tomra, Fepra, și 4pay.ro.

Citeste si:
SOIREES DE LA MODE, Ediția 33 - “140 de Ani de CHANEL”, un...
SOIREES DE LA MODE, Ediția 33...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Noiembrie 2023 - 04 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.