Romania este una dintre cele 12 tari in care British American Tobacco a lansat produse de noua generatie, alaturi de Marea Britanie, Franta, Germania, Italia si Japonia, se arata in comunicatul remis 9AM.ro.

BAT va muta in primavara lui 2017 productia pentru Neopods, capsulele glo Ifuse, la fabrica din Ploiesti, satisfacand, astfel, cererea in crestere pentru aceste produse de ultima generatie. Cele 21 de milioane de euro pe care BAT le va investi la Ploiesti pe parcursul lui 2017 se adauga celor 250 milioane de euro deja investite in aceasta unitate de productie inca de la inceputurile ei, in 1997.

Produsele glo iFuse au fost lansate in Romania ca urmare a cererii consumatorului roman pentru produse de ultima generatie. Glo IFuse este disponibil in sute de magazine de pe teritoriul tarii, consolidand pozitia Romania de “piata-cheie” pentru BAT.

Piata globala a produselor de vapat s-a dublat in ultimii 3 ani, din ce in ce mai multi consumatori alegand produsele de noua generatie drept alternative la fumatul traditional. Organizatii medicale de top apreciaza ca produsele de noua generatie sunt mai putin daunatoare decat produsele traditionale din tutun.

Consumatorii din Romania contribuie la cererea in crestere la nivel global pentru aceste produse de noua generatie, iar BAT a investit aproape 1 miliard de euro in cercetarea si dezvoltarea lor ca raspuns la o piata globala aflata in continua expansiune.

“Acest lucru are potentialul de a genera un triplu castig: un castig pentru societate prin reducerea impactului pe care fumatul il are asupra sanatatii publice; un castig pentru consumatori printr-o paleta mai larga de produse de noua generatie si mai putin daunatoare; si un castig pentru afacere si actionariat prin generarea sustenabila de valoare”, a declarat Directorul Executiv al British American Tobacco, Nicandro Durante.

Romania va continua sa joace un rol important pentru British American Tobacco in contextul in care compania isi va dubla in 2017 cota de piata pe segmentul produselor de noua generatie la nivel global.

Citeste si:
Ploieștenii protestează! Nu vor avea apă caldă timp de o lună
Ploieștenii protestează! Nu...

Intr-un raport din 2015, Public Health England arata ca tigarile electronice sunt cu circa 95% mai putin daunatoare decat fumatul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.