Distribuitorul IT&C NOD, detinut de Iulian Stanciu, CEO al grupului eMAG, a preluat controlul producatorului de biciclete Atelierele Pegas si isi propune ca in trei ani sa creasca de zece ori productia si sa deschida o fabrica unde sa ajunga la minim 100.000 de biciclete pe an in cinci ani.

Atelierele Pegas produce in prezent 2.500 de biciclete anual, iar in urmatorii trei ani tinteste o crestere de zece ori a volumului de biciclete, pana la 25.000 de bucati anual si o cifra de afaceri de cinci milioane de euro, a anuntat Network One Distribution (NOD) intr-un comunicat.

"Impreuna cu NOD vom extinde atat gama de biciclete pentru toate palierele de varsta si categoriile de produse, cat si prezenta brandului la nivel national si international, asa cum ne-am dorit. Telul meu pe urmatorii cinci ani este sa dezvoltam o facilitate de productie integrata in tara noastra cu ajutorul careia sa putem produce cel putin 100.000 de biciclete pe an", a declarat Andrei Botescu, director general si fondator Atelierele Pegas.

Pana in prezent, Pegas a livrat peste 5.000 de biciclete din noile colectii clientilor din tara, dar si in alte state din Europa. Totodata, Network One Distribution a anuntat consolidarea brandurilor proprii intr-o divizie noua.

Astfel, noua divizie NOD are ca obiective strategice dezvoltarea de branduri proprii, consolidarea si internationalizarea lor, precum si furnizarea serviciilor de outsourcing in dezvoltarea de produs pentru alti producatori, scrie MEDIAFAX.

In prezent, NOD are in portofoliu opt branduri proprii: Cooking by Heinner si Vanora Home (menaj), Ugrow (puericultura), Momki (jucarii), Serioux (IT), Heinner (electrocasnice si unelte) si Horizon (TV si Monitoare) si cel mai recent, Pegas (biciclete si accesorii).

Prin noul parteneriat, NOD devine actionarul majoritar la Atelierele Pegas, cu 51,67% din titluri. Andrei Botescu, fondatorul Atelierelor Pegas, detine un pachet de 31,67% din actiuni si rimane director general. Restul de 16,66% dintre actiuni sunt detinute de Ciprian Frunzeanu (5%), Andrei Marius Alin (5%), Adrian Teasa (3,33%) si Alexandru Manda (3,33%).

Citeste si:
Profită de cele mai tari promoții la telefoanele Samsung de Black...
Black Friday 2022. Profită de...

Network One Distribution, companie detinuta integral de Iulian Stanciu, este liderul pietei de distributie electro-IT din Romania. In prezent, compania desfasoara operatiuni pe pietele din Europa de Est, are o retea de peste 3.000 de clienti, fiind un furnizor important al retelelor de retail locale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.