Black Friday continuă, iar reducerile și ofertele din această perioadă te pot surprinde din ce în ce mai mult. Dacă te gândeai demult să îți schimbi telefonul vechi pe unul mai performant, poate că acum este șansa ta. Magazinele eMag îți pun la dispoziție o gamă largă de telefoane, de toate culorile, cu tot felul de caracteristici și la cele mai accesibile prețuri de pe piață. Nu rata șansa. Te poți alege chiar tu cu un telefon nou sau poți opta pentru un cadou persoanelor dragi.

Black Friday 2022. Cele mai tari promoții la telefoanele Samsung de la eMag

În prezent toată lumea este dependentă de telefonul mobil, deoarece oamenii sunt legați de social media și de tot ce înseamnă navigare pe internet. Telefoanele cele mai noi mereu sunt și cele mai cotate, deoarece vin cu noi îmbunătățiri și funcții mai calitative.

Chiar dacă pe piața telefoanelor în topul preferatelor se află marca Apple, concurentul direct al acestora este Samsung. Cele două companii s-au aflat mereu în concurență. Utilizatorii Samsung spun că în ultimii ani aceștia au avansat destul de mult și au adus îmbunătățiri semnificative la dispozitivele lor realizate pe baza cerințelor clienților.

De Black Friday, în magazinele eMag găsești peste 450 de variante de telefoane mobile Samsung. În această perioadă, magazinele eMag oferă reduceri de până la -42%. Este o ocazie foarte bună și profitabilă pentru a te alege cu un nou telefon în pragul sărbătorilor.

Prețul telefoanelor Samsung de Black Friday la eMag începe de la 540 de lei și ajunge până la 8.060 de lei în funcție de model, an de fabricație, memorie și alte caracteristici. Cel mai ieftin telefon propus de eMag de Black Friday este Samsung Galaxy A03 Core, Dual Sim, memoria 32GB, la un preț de doar 539,00 de lei. Cel mai valoros telefon Samsung pus în vânzare de cei de la eMag este Samsung Galaxy S21 Ultra, Dual SIM, cu o memorie de 512GB, ce a fost lansat în 2021. De Black Friday, telefonul are un preț de 8.059,99 de lei.

Cele mai populare modele de telefoane Samsung de Black Friday la eMag

Cele mai noi modele de telefoane Samsung de la eMag sunt Samsung Galaxy A04s, Samsung Galaxy A04, Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy XCover6 Pro și Samsung Galaxy A13, toate acestea fiind lansate în 2022. Acestea sunt și unele dintre cele mai cumpărate modele de telefoane datorită noilor funcții dezvoltate de companie.

Citeste si:
Patru moduri în care ceaiul Matcha îți îmbunătățește sănătatea
Patru moduri în care ceaiul...

Aceasta rămân a fi și cele mai populare telefoane Samsung în perioada de Black Friday. Prețul unui telefon Samsung Galaxy A04s este de doar 880 de lei, un Samsung Galaxy A04 costă 800 de lei, iar modelul Samsung Galaxy S22 Ultra costă 5.500 de lei. Telefonul Samsung Galaxy XCover6 Pro are un preț de 2.649 de lei, iar telefonul Samsung Galaxy A13 costă 1.250 de lei.

Foarte bine vândut în perioada de Black Friday la eMag este și telefonul Samsung Galaxy A23, cu memoria de 128GB la un preț de doar 1.099,99 de lei. Un alt telefon la fel de întrebat este și Samsung Galaxy Z Flip4, lansat în 2022. Acesta este sigur, compact și mic datorită funcției sale de a se plia. Prețul telefonului este de 3.999,99 de lei.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Noiembrie 2022 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.