Destinatie. Liliana Calin ar putea fi in Turcia, tara in care pleca foarte des in interes de serviciu
Liliana Calin, amanta primarului clujean Emil Boc, a disparut nu numai din viata iubitului sau, ci si din tara. Dupa ce s-a despartit de sotul ei, separare provocata tocmai de relatia acesteia cu primarul Boc, Liliana Calin a locuit pentru o vreme singura, intr-un apartament inchiriat undeva in zona Pietei Unirii.

Chiar si in respectiva perioada, sotul i-a luat apararea sustinand ca au existat intr-adevar momente tensionate, dar ca lucrurile s-au rezolvat intre ei si ca Liliana locuieste, de fapt, tot intr-un apartament al familiei, ca sa fie mai aproape de firma la care lucreaza. Totusi, femeia nu a mai fost de gasit. Vecinii de la apartamentul unde locuia cu sotul nu au mai vazut-o de luni bune. La celalalt apartament, stive de plicuri zac neridicate in cutia de scrisori, semn ca n-a mai trecut pe-acolo nimeni de destula vreme. La serviciu, la fiecare incercare de a o contacta, invariabil raspunsul, destul de iritat, a fost ca "nu se poate vorbi cu dumneaei". E drept, la inceputul verii Liliana a figurat, oficial, in concediu de odihna, dar nu exista niciun semn ca femeia s-ar fi intors la munca. Surse din anturajul femeii au sustinut ca Liliana ar plecat in Turcia si nu s-a mai intors.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.