LifeStar 17 Mai 2008 00:43
Prezentatoarea stirilor sportive de la Antenei 1 participa zilele acestea la Festivalul International de Film de la Cannes. Pentru a onora invitatia Andreei Marin Banica la lansarea filmului “A Beautiful Life”, in care aceasta joaca alaturi de Stefan Banica jr., stirista a fost nevoita sa-si ia liber cateva de la serviciu.
Dupa ce a participat, la sfarsitul saptamanii trecute, la teledonul organizat de Andreea Marin Banica cu ocazia Galei UNICEF, Simona Patruleasa s-a decis sa o insoteasca pe aceasta si la Cannes, locatie in care, zilele acestea se desfasoara Festivalul International de Film. Pentru a da curs invitatiei venite din partea Andreei, prietenei sale bune de care este nedespartita in ultimul timp, stirista si-a “sacrificat” doua zile din concediul de odihna de la serviciu sI a profitat de faptul ca in weekend nu lucreaza. Motivul invocat de aceasta a fost acceptat pe loc de boss-ii trustului Intact, Cannes-ul fiind considerat, zilele acestea, kilometrul zero al Europei. In urma cu doua zile in cadrul acestui festival a fost lansata, in prezenta unor nume mari ale cinematografiei mondiale, pelicula “A Beautiful Life”, din distributia caruia fac parte Andreea Marin si Stefan Banica. Sejurul divelor va dura patru zile, timp in care nu este exclus ca acestea sa mearga si la o serie de cumparaturi, innoindu-si garderoba cu tinute in trend. Cu siguranta acestea au participat, ieri, si la cokteilul, ce a avut loc pe Croazeta, in spatiul Village International, dupa premiera filmului “Boogie” de Radu Muntean.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.