Miss Playboy 2006, Andreea Mantea, a intrat recent in curtea Antenei 1. In asteptarea verii, "vecina" lui Razvan si Dani, defileaza prin platoul de filmare tot mai golasa.
Desi nu anunta grade multe in atmosfera, acum citeva zile, sosia Angelinei Jolie a surprins publicul prezentind prognoza meteo, desculta. "Nu vad temperaturile!", a strigat ea la un moment dat, in lipsa imaginii hartii. Cind a aparut harta, alta patanie. Andreea nu ajungea pe harta la nivelul zonelor ale caror temperaturi trebuia sa le prezinte. Asa ca... a cerut ajutor celor din sala. "Vreau ceva lung. Are cineva, ceva lung?", a replicat ea, in lipsa tocurilor de 12 centimetri care, probabil, ar fi avantajat-o in aceasta situatie. Cum nu i s-a furnizat acel "ceva lung", pina la urma s-a multumit cu o matura gasita in platou, pe care a folosit-o pe post de indicator.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.