Dragoste cu nabadai in cuplul Raicu-Chirila.

Dupa cearta care a tinut recent prima pagina a ziarelor, Andreea si Tudor au facut exces de gesturi tandre in clubul “Cabaret” din Capitala. Cei doi au dansat si s-au giugiulit toata noaptea, tinand insa la distanta fotoreporterii care le dadeau tarcoale. “Nu mai fac poze cu Andreea”, a fost declaratia-soc al lui Tudor.

Pusa de multi sub semnul intrebarii, povestea de dragoste dintre Andreea Raicu si Tudor Chirila se consolideaza pe zi ce trece.

Desi au avut o disputa, fiind despartiti patru zile, iata ca cei doi amorezi au depasit acea perioada, iar acum recupereaza timpul pierdut.

Sambata noaptea, imediat cum a terminat de prezentat emisiunea “Megastar” (Prima TV), Andreea si-a insotit iubitul in clubul “Cabaret”, unde Tudor a sustinut un concert cu trupa “Vama”. Ei s-au distrat in compania unui grup de prieteni, printre care s-a aflat si Malvina Cervenschi, prezentatoarea stirilor TVR 1, buna prietena cu Andreea.

Cei doi s-au sarutat si s-au mangaiat toata noaptea, semn ca “apele s-au linistit.” De-a lungul serii, Andreea a mai socializat si cu Alex Erbasu, o figura cunoscuta in lumea mondena si un prieten apropiat de-al cuplului.

Vedeta Prima TV a avut si o reactie de-a dreptul amuzanta, la finalul concertului sustinut de Tudor. Andreea a sarit direct in bratele iubitului ei, sarutandu-l cu foc, ca intr-o scena emotionanta din emisiunea “Surprize, surprize”.

Tudor: "Nu fac poze cu Andreea"

Imediat dupa concertul pe care l-a sustinut in club, Tudor a “dat fuga” in bratele iubitei sale care l-a felicitat calduros, pret de zece minute cei doi fiind nedezlipiti. Rugat de fotoreporteri sa faca o fotografie cu Andreea, Tudor Chirila s-a eschivat, replicand: “Nu va pot ajuta, imi pare rau. Nu mai fac poze cu Andreea. Nu sunt obisnuit”. Andreea Raicu a refuzat la randul ei sa stea de vorba cu presa aflata la eveniment.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.