Dupa ce a innebunit mass-media mentinand secretul unei sarcini din ce in ce mai vizibile, Christina Aguilera a acceptat sa se dezbrace si la propriu, si la figurat de inhibitii in cadrul celei mai recente reviste "Marie Claire".

Intr-un interviu vast, artista a declarat ca ea si sotul ei nu planuisera sa aiba un copil atat de curand. "Planuisem sa ÇlucramÈ la un copil dupa terminarea turneului. Prin urmare, am renuntat la pilula, pentru a-mi pregati organismul, nestiind de cat timp este nevoie. Auzisem ca dureaza ceva. Cand am aflat, nu mi-a venit sa cred ca s-a intamplat".

Fericitul eveniment s-a petrecut chiar in timpul turneului "Back to Basics", iar acest lucru a modificat intreg scenariul acestuia, deoarece artista devenise de-a dreptul "paranoica" in legatura cu accidentele ce ar fi putut periclita viata copilului sau a ei.

Ramanand la stilul sau direct de a spune lucrurilor pe nume, Christina Aguilera a vorbit cu sinceritate si despre sexualitatea ei, declarand ca nu ii convin etichetarile publicului in functie de vestimentatia purtata, dar nici nu se va schimba doar pentru a face placere opiniei publice.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.