Solista trupei Sexxy, Claudia Patrascanu, este implicata de putin timp intr-o relatie amoroasa, care, conform spuselor sale, merge ca pe roate.
Dupa sapte luni de singuratate, bruneta a reusit sa-si gaseasca un iubit, care sa fie intelegator in ceea ce priveste viata agitata pe care o are. Evenimentul s-a petrecut in plin trafic. "Si acum ridem de cum ne-am cunoscut. Ne-am vazut pe strada, el tot incerca sa-mi taie fata la semafor. Apoi m-a asteptat, dar nu am vrut sa vorbesc cu el. L-am rugat frumos sa nu ma mai urmareasca, sa ma lase in pace, iar el mi-a cerut numarul de telefon. Nu i l-am dat si i-am urat o zi frumoasa" - ne-a povestit Patrascanu despre prima intilnire cu actualul ei iubit. La doar o ora de la aceasta intersectare, cintareata a primit un telefon de la acelasi barbat care o abordase in trafic. "A facut rost de numarul meu de telefon si voia sa stea de vorba cu mine. I-am spus ca vorbim deja de doua minute." Dupa numeroase insistente, intr-un final, bruneta a raspuns afirmativ invitatiilor lansate de Andrei. "M-a invitat la masa, m-a cucerit cu flori. Apreciez ca e copilaros ca si mine. Sint fericita!" - a declarat Claudia pentru "7 Plus".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.