Asta din cauza paparazzilor, care, spune ea, o asaltau la orice ora din zi si din noapte. Reporterii Click! au vorbit cu vecinii actritei, pentru a afla ce impresii a starnit ea in randul acestora. Mai ales ca majoritatea sunt pensionari!

Noua locuinta ne-a fost prezentata si noua. O garsoniera cocheta, aflata la etajul 4 al unuia dintre blocurile amplasate pe langa Parcul Tineretului. Cu toate ca nu s-a mutat de foarte mult timp, Alina si-a pus deja amprenta asupra noului ei cuibusor. Parfumurile, hainele si jucariile din plus au fost adunate intr-un colt din camera. Ne-a aratat chiar si dulapul cu haine.

Este plin ochi. Numai perechile de blugi, 30 la numar, ocupa un spatiu destul de mare. Bucataria este insa locul in care actrita se simte cel mai bine. ii place foarte mult sa gateasca paste si ciorbe, in special pentru iubit. Asa cum era de asteptat, vecinii fetei s-au aratat extrem de curiosi sa o vada in carne si oase, atunci cand au aflat ca actrita locuieste in blocul lor.

Alexandru Elenes sta vizavi de Alina si ne-a spus ca nu il deranjeaza noua locatara, dar ca o roaga sa nu-si faca meseria in bloc. "Sa nu vina cu barbati aici. Daca filmeaza in alta parte, este treaba ei", ne-a spus pensionarul. O alta vecina, care sta pe acelasi palier cu regina porno, este ingrozita la gandul ca Alina o va deranja. "Sa nu faca galagie. Acesta e un bloc in care stau multi pensionari. Avem nevoie de liniste. Am sa discut si cu presedintele de bloc acest aspect", a afirmat revoltata batrana Maria Ocian.