Ramona Gabor, sora Monicai Columbeanu, a trecut la artileria grea.

Daca tot nu are prieten, fiind vazuta doar in compania familiei Columbeanu, Ramona, mai putin rusinoasa decat Monica, a ales sa faca plaja topless. Unde? Pe plaja Rex din Mamaia, vineri, chiar daca i s-a atras atentia ca e locul preferat al paparazzilor.

Dupa ce s-a vazut cu Diploma de Bacalaureat in mana, Ramona, sora cea mica a sotiei miliardarului Irinel Columbeanu, nu prea mai are stare in orasul natal, Bacau. Asadar, pana la noi ordine din partea parintilor, ea a fost vazuta, in aceasta vara, in compania familiei Columbeanu, din care cu onoare face parte, prin alianta. Daca in urma cu doua saptamani, frumoasa moldoveanca si-a petrecut weekendul impreuna cu Monica si Iri, fiind vazuti in aceasta formula, atat pe plaja Rex din Mamaia, cat si in Clubul Office din aceeasi statiune, iata ca vineri ea a facut tot posibilul sa iasa in evidenta. Mai nonconformista decat sora ei, Ramona a renuntat pentru cateva ore la sutien, din dorinta de a se bronza cat mai uniform, etalandu-si sanii pe plaja Rex.

Turistii si-au rasfatat retina, iar paparazzii Click! nici ca puteau rata momentul, imortalizand-o in toata splendoarea. Desi nu este fotomodel profesionist si inca nu s-a hotarat ce job sa-si gaseasca, o sfatuim pe Ramona sa calce pe urmele celebrei rude, caci are un trup de invidiat. in plus, natura a fost mult mai generoasa cu ea, in ceea ce priveste dimensiunea bustului, care nu este nicidecum siliconat, ca acela al Monicai. Ramona a petrecut pe plaja ore bune alaturi de bona micutei Irina, dar si de sora ei, aceasta cremuind-o cu solutii revolutionare de plaja, pentru ca nu cumva pielea ei fina sa fie arsa de soare.

Se pare ca Irinel nu prea agreeaza soarele, asa ca a preferat sa stea in camera de hotel, lasandu-le singurele pe surorile Gabor. Daca vineri Monica si Ramona au petrecut dupa-amiaza impreuna, iata ca sambata, Irinel si sotia lui au optat pentru cateva ore de intimitate, timp in care Ramona a stat pe plaja cu mostenitoarea Imperiului Columbeanu, Irina. De frica lui Irinel nu a incercat nimeni sa o agate pe frumoasa lui cumnata.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.