Celebrul cantaret american Michael Bolton va sustine un concert in Romania, pe 21 mai la Sala Palatului din Bucuresti. Artistul va fi adus in tara noastra de agentia de impresariat Memento Music, condusa de Pepino Popescu. "Deja am virat primii bani pentru acest concert. Cantaretul trebuia sa sustina un turneu in Europa, dar Romania este singura tara in care vine. Mai precis, va ajunge pe 20 mai si va pleca pe 22 mai inapoi", a declarat Pepino Popescu. Aceasta este a treia incercare de a-l aduce pe Bolton in Romania.

"De data aceasta, chiar va veni impreuna cu staff-ul sau, format din 23 de persoane", a mai spus impresarul. Aparatura muzicala va fi asigurata de romani, pentru ca, potrivit spuselor lui Pepino Popescu, "este mai buna decat a lor". Cei de la Memento Music au dat publicitatii si asigurarea artistului - 8 milioane de euro, din aceasta cauza se vor lua masuri speciale de securitate. Protectia artistului va fi facuta de cei care i-au asigurat paza si lui Michael Jackson cand a venit in Romania. Pretul unui bilet la concert este intre 600.000 de lei si 3.400.000 de lei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.