Vedeta Antenei 1, Mihaela Radulescu, se afla in aceste zile in America, unde, pe langa faptul ca isi petrece vacanta alaturi de sotul sau, Elan Schwartzenberg, va da si niste probe pentru un film de actiune american.

Dupa ce se va intoarce din Statele Unite, Mihaela va pleca impreuna cu Elan si fiul lor, Ayan, in Israel, la bunicii baietelului.

Libertatea: Cum iti petreci vacanta?

Mihaela Radulescu: Acum sunt in SUA, in vacanta, la Los Angeles. Treaba pe care o am aici cu filmul ne-a facut sa ne gandim si la un concediu in America, asa ca am plecat cu sotul meu. Doar in Israel il voi lua si pe Ayan, pentru ca bunicii de-acolo abia-l asteapta.

Pentru ce film dai probe?

Nici eu nu stiu mai mult in momentul acesta, ci doar ca aceeasi echipa de productie cu care am lucrat la primul film american m-a propus pentru un nou rol. E un film de actiune, un thriller, si voi juca, daca iau proba, rolul unei spioane.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.