Balaia Issa, fosta Elegance, actualmente Hypnose, a gasit un nou prilej de a iesi in fata, anuntind presa ca si-a cumparat "scule" de 3.500 de euro, pentru ca sunetul emis de ea sa fie cit mai pur, spre infinita satisfactie a publicului educat, care nu agreeaza playback-ul.

Trecind cu vederea ca publicul educat prefera sa-l asculte pe Pavarotti, e cazul sa ne aplecam putin asupra calitatilor vocale de care dispune ex-iubita manelistului Costi Ionita. La editia de ieri a "Tonomatului DP 2", Catalin Maruta ne-a "delectat" cu o inregistrare facuta clandestin, in timp ce Issa executa un glorios playback, vociferind peste pozitiv. Cu timpanul intr-o ofilire progresiva, am ascultat-o mieunind, lalaind, falsind, mormaind si, mai ales, gifiind ca un maratonist la finis, desi "dansul" ei consta intr-o relaxanta leganare de pe un picior pe altul.

Aflata in garsoniera lui Maruta, Elena Cirstea, a remarcat acidulat: "Cinta ca pantofii mei!" Exagerati, doamna! Pantofii dumneavoastra cinta mult mai bine decit hypnotica Issa.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.