La mai bine de o jumatate de an de la ruperea logodnei, Cristina Spatar pare sa fi dat uitare italianului Mirco Maschio, nu insa si celor care au "ajutat-o" sa-l piarda. Cπntareata crede ca povestea infidelitatii sale nu este decπt un scenariu ticluit de tatal fostului ei iubit, care nu o agrea pentru ca nu era italianca. Una dintre piesele acestui puzzle amoros a fost si fotbalistul Ianis Zicu, despre care presa a scris ca ar fi avut o aventura cu vedeta in timpul logodnei cu Mirco.

Faptul ca jucatorul a confirmat aceste zvonuri a infuriat-o la culme pe Cristina, care a reactionat prompt. "Zicu este un frustrat. Am auzit ca s-a laudat ca m-a cunoscut intim. Probabil inventeaza aceste lucruri pentru ca nu are altceva mai bun de facut nici in viata lui, nici in fotbal", a spus cπntareata. Ianis Zicu a fost fotografiat impreuna cu Cristina Spatar, acesta constituind, alaturi de alte fotografii in care Regina R&B aparea impreuna cu Marian Ionescu de la Directia 5, motivul pentru care Mirco a rupt logodna. Cπntareata a afirmat ca fotografiile au fost facute cu un telefon mobil, iar cel care a surprins acele cadre i-a cerut bani: "M-a santajat, incercπnd sa-mi vπnda pozele, insa eu, stiindu-ma nevinovata, nu am intrat in joc. Am crezut ca Mirco e baiat destept si ca are incredere in mine. Nu a fost asa".

Hartuitorul de vedete

Considerat un mare talent, Ianis Zicu s-a dovedit a fi mai mult un Casanova dπmbovitean. Fotbalistul a fost "ametit" cu rapiditate de faima, de bani si de marea sa slabiciune, femeile frumoase. Pe lista relativ lunga a cuceritorului, se afla vedete precum Diana (ex POPS), Alexandra si Alina de la A.S.I.A., Andra sau Raluca Moianu. La revenirea in campionatul romπnesc, Zicu si-a capatat o noua porecla, fiind "cunoscut" printre apropiati, drept "hartuitorul de vedete". Motivul este simplu. Daca era refuzat de vreo tanara, fotbalistul trecea la jigniri si amenintari.