Cu toate acestea, se pare ca Anca nu s-a intalnit pana acum cu o astfel de situatie, astfel incat sa fie pusa sa aleaga intre cariera muzicala si viata de familie.

Pana acum, viata sentimentala a Ancai nu a fost totusi foarte mediatizata. Anca a trait o parte a vietii sale in Italia, unde chiar s-a casatorit cu un cetatean italian. Insa relatia nu a mers tocmai bine, astfel incat cantareata s-a hotarat sa divorteze. Numai ca procedurile de divort in Italia sunt foarte dificile, iar o despartire oficiala dureaza aproximativ patru ani de zile. Totusi, Anca a depasit cu bine momentul si este foarte fericita ca a incheiat cu bine acest divort la sfarsitul anului trecut.

Citeste si:

Aceasta nu este singura schimbare fericita din viata Ancai. Dupa despartirea de trupa Class, ea se va relansa in muzica solo foarte curand, sub numele de scena Anka. Ea a inceput sa lucreze la acest proiect solo de anul trecut, dar nu a vrut sa dezvaluie foarte multe detalii pana la finalizarea acestuia. Primul sau single de numeste "Nopti de dor" si beneficiaza deja de un videoclip de exceptie, care a costat aproximativ 30.000 de euro. In luna februarie, Anka va lansa si primul album din cariera solo, de care este foarte multumita si la care a lucrat cu mai multi compozitori foarte cunoscuti din tara.