Atacantul rapidist Ianis Zicu traieste de mai multa vreme o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Miss Bikini, Mihaela Tudor. In ciuda problemelor si conflictelor care le-au tot dat batai de cap, cei doi se simt foarte bine, iar relatia lor pare ca se consolideaza.

Desi presa i-a despartit si impacat de atatea ori, rapidistul inca se iubeste cu Mihaela. De la inceput relatia celor doi a fost una tumultuoasa, din pricina legaturilor amoroase ascunse, in care se aventura Ianis.

Citeste si:

Se pare totusi ca indragostitii, din prea multa iubire, au trecut peste toate obstacolele si au tinut piept tuturor celor care si-au dorit sa-i vada despartiti. Probabil din dorinta de a-si proteja iubita, Zicu nu prea vorbeste despre legatura amoroasa cu Mihaela Tudor, marginindu-se sa ne declare totusi ca: "Nu este nimic mai frumos decat sa ai langa tine o persoana care sa te iubeasca si sa-ti fie alaturi in cele mai dificile momente". Este oarecum de neinteles refuzul categoric al fotbalistului de a vorbi mai mult despre povestea de dragoste in care este atat de implicat si care, se pare, ca- i da forta si "in iarba".