Desi in America se duce o campanie sustinuta impotriva fumatului, pretul unui pachet de tigari fiind realmente prohibitiv, iata ca sint unele celebritati care nu pot renunta la acest viciu, chiar daca le afecteaza cariera si imaginea. Cel mai cunoscut fumator inrait este actorul Colin Farrell care, neavind voie sub nici o forma sa fumeze pe platoul de filmare al serialului Miami Vice, a obtinut, prin contract, permisiunea de a purta vesminte dotate cu plasturi cu nicotina. O alta celebritate care `innoda` tigarile este Uma Thurman.

Ea a fost nevoita sa se lase de fumat, dupa ce s-a aflat pe punctul de a pierde contracte importante. In plus, ea incepuse deja sa aiba probleme ceva mai serioase cu respiratia. O alta actrita care a fost aratata cu degetul din cauza obiceiului de `a bea tutun` a fost Melanie Griffith. Ea a reusit sa-i scandalizeze pe americani dupa ce a fost fotografiata cu tigara in gura, aprinzindu-i tigara si fiicei ei Dakota, in virsta de 17 ani. Una este sa nu te poti lasa, si alta este sa-i indemni si pe altii sa fumeze, ceea ce este mult mai grav, au considerat, pe buna dreptate, americanii. In fine, un alt fumator celebru, dar care nu apartine Hollywood-ului, este cintaretul de origine britanica Robbie Williams.

Diana Sorbello, o cintareata germana in virsta de 25 de ani, una dintre `cuceririle` pasagere ale lui Williams, a ramas socata de mirosul de tutun si de fum pe care il emana pielea artistului. Cei doi au petrecut o noapte impreuna, pe cind el a sustinut un concert la Kln. `Dupa`, Diana a povestit ca, in afara de o dezordine de nedescris, in camera de hotel se mai aflau zeci de scrumiere pline cu mucuri de tigara, ceea ce facea ca aerul din incapere sa fie de nerespirat.