Desi nu a poposit decat pentru doua zile pe meleagurile mioritice, cantaretul turc Trakan a tinut cu tot dinadinsul sa-i faca o vizita celebrului Dracula la el acasa. Astfel, marti dupa pranz (la doar cateva ore dupa ce au pus piciorul pe pamant romanesc), cantaretul, prietena lui si o parte din staff-ul care-l insoteste in turneul de promovare a albumului "Come closer" au pornit spre Castelul Bran, inarmati cu aparate foto. Dupa un drum in care Tarkan a simtit pe pielea lui "calitatea" drumurilor din Romania, problemele din trafic dandu-le turcilor mari batai de cap la iesirea din Bucuresti, caravana s-a oprit la Predeal. Organizatorii de la Sound & Lights Solution au pregatit la un restaurant cu specific romanesc o masa pe cinste artistului si staff-ului acestuia, mai ales ca Tarkan a declarat ca se supara daca mananca separat de ceilalti membri ai trupei. Prin urmare, acestora le-a fost pregatita o masa ca de nunta.

Din meniu nu puteau sa lipseasca vinul rosu, vinul alb, pieptul de pui la gratar, sarmalele cu mamaliguta, salata de varza si evident muzica populara romaneasca pe fundal. Dupa ce si-a potolit foamea, grupul s-a indreptat spre castelul lui Dracula. Tarkan si echipa lui au pus multe intrebari ghidului, cu care ulterior s-au imprietenit. Au intrebat de Dracula (Vlad Tepes), despre care voiau sa afle foarte multe, mai ales ca stiau povestile conform carora acesta ii tragea pe turci in teapa. In castel, Tarkan a pozat aproape totul si a fost incantat indeosebi de patul regelui Ferdinand si de arhitectura palatului. La iesire, el si prietena lui au luat la rand toate tarabele de suveniruri, de unde au cumparat cani cu specific romanesc, decoratiuni si... o sticla de vin rosu. Tarkan a probat si o ie, executand chiar cateva miscari de dans, spre deliciul asistentei. El si-a exprimat dorinta de a vedea si pivnitele Castelului Bran, dar i s-a spus ca e asteptat sa revina, insa noaptea.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.