Pentru a vedea ce s-a intamplat cu banii obtinuti din donatiile publice dar si pentru a ajuta oamenii ramasi fara nimic, Catalin Botezatu si Dana Savuica s-au deplasat timp de 8 zile in Indonezia.

Prima oprire a constituit-o zona Aceh, unde, cu banii stransi din donatiile publice facute de romani, s-a ridicat in timp record o scoala, botezata "Scoala Elementara Nr. 1 Romania" si a fost inaugurata de catre ambasadorul tarii noastre in Indonezia, Gheorghe Savuica. In cadrul acestei scoli, Botezatu si Dana Savuica au organizat un colt romanesc, unde sunt asezate la loc de cinste obiecte traditionale din tara noastra, dar si tricouri purtand semnaturile unor sportivi celebri precum Ilie Nastase, Gheorghe Hagi sau Cristi Chivu. Pentru ca Dana Savuica a petrecut in copilarie 4 ani in Sri Lanka, ea a tinut mortis sa ii arate lui Catalin Botezatu ce inseamna "Lacrima Indiei", asa cum este supranumita Sri Lanka. Asa se face ca la intoarcerea spre Romania cei doi au facut o escala de 2 zile la Colombo.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.