"Creierul" Oasis, Noel Gallagher, si-a detaliat motivele plecarii din trupa britanica, precizand intr-un nou mesaj postat pe site-ul oficial al formatiei ca intimidarea verbala violenta indreptata contra lui si a apropiatilor sai atinsese un nivel intolerabil.
In acelasi mesaj, chitaristul si compozitorul trupei spune ca plecarea din Oasis a fost singura optiune in conditiile in care nu se bucura de sprijin si intelegere din partea managementului formatiei si a colegilor printre care se numara si fratele sau, Liam, relateaza NewsIn.

"Ultimii 18 ani au fost nemaipomeniti. A fost un vis devenit realitate si voi pastra cu mine amintiri glorioase. Ne vom mai intalni si va fi o placere. Va multumesc. La revedere",
se incheie textul adresat de Noel Gallagher fanilor Oasis.

Noel Gallagher a facut primul anunt privind plecarea din Oasis vineri seara, dupa o altercatie cu fratele sau, in urma careia trupa si-a anulat concertul din Franta si intregul turneu european. "Cu oarecare tristete si cu o mare usurare va anunt ca parasesc Oasis in aceasta seara. Oamenii vor scrie si vor spune ce vor vrea, dar eu pur si simplu nu mai pot sa lucrez cu Liam nicio zi in plus", a declarat, dupa incident, Noel Gallagher, intr-un mesaj postat pe site-ul trupei.

Anuntul a venit dupa ce in ultimul minut a fost anulat concertul pe care Oasis trebuia sa-l sustina la Saint-Cloud, la periferia vestica a capitalei franceze, in cadrul unui festival rock. Potrivit directorului festivalului Rock en Seine, François Missonnier, cei doi frati au inceput sa se certe in culise, din motive care nu se cunosc. "Noel a plecat de la festival si nimeni nu a reusit sa-l faca sa se intoarca", a spus Missonnier, care a mentionat chiar ca o chitara a fost sparta. [Noel Gallagher paraseste Oasis]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.