LifeStar 31 Mai 2009 16:48
In aceasta seara, celebrul Jay Leno isi ia ramas bun de la show-ul a carei gazda a fost timp de 17 ani. Este sfarsitul unei ere, comenteaza NBC
Numerosi fani s-au strans in fata studiourilor din California inca de la orele diminetii, pentru a prinde bilete la ultima editie a show-ului cu istorie in America.

In cei 54 de ani de emisie, "The Tonight Show" a avut patru gazde: Steve Allen a avut onoarea sa prezinte primul show, care a avut loc in 1953. Acesta a fost inlocuit in 1957 de catre Jack Paar, care dupa 5 ani, in 1962, i-a predat stafeta legendarului Johnny Carson. Carson a dus mai departe traditia emisiunii, fiind gazda timp de 30 de ani. De-a lungul show-ului, el a devenit una dintre cele mai indragite personalitati din televiziune. Jay Leno a fost invitatul predecesorului sau in 1986, urmand ca In 1992 sa ia locul acestuia, dupa o lupta pentru succesiune cu David Letterman.

In 2001, Leno a inregistrat cea mai longeviva prezenta in show, dupa Carson, iar in 2004 a semnat un contract de prelungire, pana in 2009.

In ultima saptamana in calitate de gazda, Jay Leno a avut invitati de valoare, precum Billy Cristal, care a fost si primul invitat al lui Leno din cariera acestuia la "The Tonight Show", dar si Mel Gibson, Arnold Schwarzenegger sau Prince. Pe lista invitatilor lui Leno, de-a lungul timpului, au figurat personalitati numeroase din lumea muzicii si a filmului, fiind de nelipsit comediantii. Recent, Jay Leno l-a avut ca invitat si pe presedintele Barack Obama.

Cat despre ultima seara, invitat este chiar succesorul lui Leno, Conan O'Brien, care va prezenta emisiunea de la 1 iunie, potrivit NBC. Acesta a declarat insa ca noaptea ii va apartine lui Jay Leno.

Din aceasta toamna, Jay Leno va incepe un nou proiect, mai exact, va prezenta propria emisiune: "The Jay Leno Show".

La sfarsitul lunii aprilie, emisiunea "The Tonight Show" a fost anulata pentru prima data in 17 ani de difuzare, cand Jay Leno a fost spitalizat.



Visit msnbc.com for Breaking News, World News, and News about the Economy


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.