LifeStar 5 Mai 2009 00:46
Proaspat intors de pe litoral, unde a fost gazda unor evenimente de 1 Mai, Cabral a povestit cateva dintre peripetiile de care a avut parte la mare.
Prezentatorul “PoveStirilor de noapte” de la Acasa TV s-a urcat tocmai pe bar la concertul lui Busta Rhymes din clubul Bamboo Mamaia, deoarece clubul era plin ochi de oameni veniti sa-l asculte pe rapper si pe “colegul” lui, Ja Rule.

“Vineri mi-am pus in cap sa ma duc la concertul lui Busta Rhymes, iar sambata voiam sa ajung sa-l vad si pe Ja Rule. (...) N-am vazut atata lume la un loc de cand cu concertele alea mari de la Sala Polivalenta! Se calca lumea pe capete in Bamboo! Dar daca tot am zis ca ma duc sa-l vad pe varu’ Busta... am stat.

Acum, nu stiu la ce se astepta lumea de la concertul asta, ca doar e Busta Rhymes, si nu Demis Roussos, toata treaba lui a durat vreo 20-30 de minute, ne-a pus la gimnastica la fiecare 20 de secunde pe stilul racnit, a racnit cateva bucatele din melodiile mai cunoscute si a plecat acasa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.