Ati crezut cumva ca perioada de glorie a octomamei e pe sfarsite? Nimic mai fals. Dupa ce a tinut prima pagina a tabloidelor cu super-nasterea celor 8 gemeni, Nadya Suleman nu vrea sa dispara din atentia publica si planifica realizarea propriului reality show.

Vestea vine din partea avocatului acesteia, Jeffery Czech, care a anuntat ca pana acum Nadya s-a intalnit cu patru companii de productie si pana la sfarsitul saptamanii spera sa incheie un contract.

Czech a declarat ca Nadya se simtea epuizata din cauza camerelor de filmat care o urmareau peste tot si atunci s-a gandit de ce sa nu scoata bani din aceasta situatie, bani cu care va putea sa-si creasca cei 14 copii.

Nadya, care nu are asigurare medicala si beneficiaza de ajutor din partea fundatiei Medi-Cal, vrea ca in acest show sa fie "portretizata intr-o lumina buna", a mai adaugat Czech, care a anuntat ca desi contractul va fi finalizat foarte curand, reality show-ul nu va incepe pana cand octopletii nu vor creste mai mari.

"Intre timp poate vom filma cateva clipuri scurte dar nimic mai mult pana cand gemenii nu vor incepe sa mearga".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.