Regizorului Grigore Gonta i-a venit o idee pe cat de nastrusnica, pe atat de interesanta: imediat dupa Anul Nou va pune in scena piesa “Gaitele”, avandu-le in rolurile principale pe Adriana Bahmuteanu, Oana Zavoranu si Anamaria Prodan, “catele showbizului autohton”, dupa cum tot ele s-au caracterizat.

Nici Costin Marculescu sau Claudiu Bleont nu au fost lasati pe dinafara, urmand ca premiera piesei sa aiba loc in februarie la Sala Palatului.

Am ras cu ele sau de ele in multe emisiuni televizate, le-am vazut incaierandu-se cu diverse personaje la fel de mondene si am aflat din ziarele colorate cele mai intime detalii despre viata lor.

Cineva s-a gandit sa exploateze “pasiunea” lor pentru scandal si le-a distribuit intr-o piesa de teatru. Ei bine, Zavo, Bahmu si Prodanca vor incepe din ianuarie repetitiile pentru comedia “Gaitele”, scrisa de Alexandru Kiritescu si regizata de Grigore Gonta. Ideea celui din urma a fost primita cu bratele deschise de vedetele noastre, insa urmeaza ca abia dupa sarbatori sa bata palma.

“Am fost incantata atunci cand mi s-a propus rolul, insa deocamdata nu se stie nimic sigur."